Top

CARE FOR CARE

Yomema werft Europese zorgprofessionals voor zorginstellingen in heel Nederland. We leiden hen op in de Nederlandse taal en bereiden hen voor op de stap naar het werken in de professionele zorgwereld hier. Vervolgens komt de professional in dienst bij u als zorgverlener. Zo kunt u nu en in de toekomst goede zorg blijven garanderen.

SELECTIE

Met een uitgebreid Europees recruitmentnetwerk vindt Yomema kandidaten die passen bij de profielschets die we in samenspraak met u opstellen.

MATCHEN

Yomema stelt altijd alleen kandidaten voor die voldoen aan uw eisen. U maakt na een gesprek met kandidaten zelf de definitieve selectie. Zo maken we de ideale match voor uw organisatie

OPLEIDEN

Uw nieuwe collega's krijgen een Nederlandse taal- en cultuurcursus. Vervolgens lopen zij stage binnen uw organisatie, terwijl ze gelijktijdig taallessen volgen.

INTEGREREN

De kandidaten worden collega's, gewoon bij u in dienst. Yomema draagt zorgt voor BIG-registratie en woonruimte. Samen zorgen we ervoor dat uw nieuwe werknemer zich snel thuisvoelt.

Impressie

De personele uitdagingen in de zorg in een notendop uitgelegd.

Start je internationale zorgcarrière bij Yomema

Steeds meer zorginstellingen sluiten zich aan bij het Yomema-platform. Daardoor hebben we continu nieuwe vacatures uitstaan. Een internationale uitdaging aangaan, begint altijd bij Yomema.

ONZE VACATURES

YOMEMA NIEUWS