ma – vr 08:30 tot 17:00

info@yomema.com

+31 416 235 686

Top
 

Ons werkproces

De Yomema-methode

Uw tussenpersoon voor internationale zorgstudenten

Yomema koppelt studenten en stagiair(e)s aan uw zorgorganisatie. Uitgangspunt is dat de kandidaten ook daadwerkelijk bij uw organisatie passen. Daarvoor maakt u de definitieve selectie na een gesprek met de kandidaten zelf. Zo bent u onderdeel van het vierjarig fulltime studietraject dat de kandidaten volgen waarna ze een Nederlands diploma ontvangen, waarmee ze zich kunnen inschrijven in het BIG-register.

Persoonlijk 0
Betrokken 0
Maatwerk 0
Transparant 0

Hoe werkt Yomema?

Zorgeloos internationale studenten begeleiden bij de opleiding tot de beste “artificiële professionele zorgprofessional”, daar staat Yomema voor. Daarom gaan we ook voor een langdurige samenwerking waarbij we onze krachten bundelen met Avans+ om de internationale student zo goed mogelijk voor te bereiden op de Nederlandse zorg. Samengevat ziet het traject er als volgt uit:
• De studenten melden zich aan bij Yomema in het land van herkomst;
• De studenten worden geschoold in het Nederlands (t/m B1) in het land van herkomst;
• Vervolgens komen de studenten naar Nederland voor een fulltime opleiding tot Bachelor of Nursing (4 jaar), mits de toepasselijke verblijfsvergunning wordt afgegeven door de Immigratie en Naturalisatiedienst;
• De student registreert zich binnen het BIG-register na behalen Bachelor Verpleegkunde diploma;
• De professional komt goed beslagen ten ijs binnen de Nederlandse gezondheidsmarkt.

Ons team

Het team van Yomema bestaat uit door de wol geverfde professionals die weten hoe ze binnen een internationale context moeten opereren en die opleiden in het bloed hebben zitten. Verder is ons team sterk in innovatie en kan daardoor meedenken over het huidige en toekomstige zorgtekort binnen Nederland en Europa. We stellen ons graag aan u voor.

mkdf-team-image

Stef van Bladel

CEO

Stef is de bekende pionier als het gaat om het Yomema-concept. Hij leeft zich in uw situatie in en komt met een vlot voorstel op basis van zijn sterke innovatiekracht.

mkdf-team-image

Frank van Delft

General Director

Frank is de man van de structuur en het overzicht. Hij stuurt met zijn ervaring de organisatie aan en zorgt ervoor dat Yomema een excellente organisatie is en blijft, met grip op het totale proces.

mkdf-team-image

Mirella Oblag

Office Manager

De spil in onze organisatie. Mirella zorgt ervoor dat alles wat moet gebeuren, ook daadwerkelijk gebeurt. Zo bent ook u verzekerd van een efficiënt proces.

mkdf-team-image

Michel van den Hoven

Sales Director

Michel is het aanspreekpunt voor alle zorginstellingen die interesse hebben in het concept van Yomema. Met zijn ervaring brengt hij iets extra’s voor elke student en stagegever.

mkdf-team-image

Bas Speekenbrink

Director of Education

Met vele jaren ervaring in de onderwijswereld heeft Yomema een echte leider van haar opleidingstak aan zich weten te binden. Bas zorgt ervoor dat het gehele studieproces van A t/m Z gestroomlijnd loopt.

mkdf-team-image

Marieke Moorman

Projectleider

Marieke is de bekende spin in het web. Ze ondersteunt daar waar nodig in de contacten met onze zorginstellingen. Daarnaast heeft ze veel kennis van het onboardingsproces en het Yomema-mentoraat.