ma – vr 08:30 tot 17:00

info@yomema.com

+31 416 235 686

Top
 

Ons werkproces

De Yomema-methode

Zorgeloos zorgprofessionals werven

Als zorginstelling wilt u bezig zijn met datgene waar u voor leeft: het bieden van goede zorg. Personele krapte gooit daarbij roet in het eten. Maar hoe vult u in deze tijd het personeelstekort in? En hoe houdt u tegelijkertijd de zorg op het niveau dat u wenst. Yomema staat naast u bij deze uitdaging.

Persoonlijk 0
Betrokken 0
Maatwerk 0
Transparant 0

Hoe werkt Yomema?

Zorgeloos nieuwe medewerkers werven voor uw zorgorganisatie. Daar staat Yomema voor. Daarom gaan we ook voor een langdurige samenwerking met u als zorginstelling. Wij zorgen voor de werving van zorgprofessionals compleet passend bij de profielschets die u opstelt. Vervolgens gaan we samen een traject in:

• U selecteert uit de door ons aangedragen kandidaten.
• Wij zetten taalscholing op.
• We onderzoeken gezamenlijk de subsidiemogelijkheden.
• We vragen de BIG-registratie aan.
• De professional komt goed beslagen ten ijs bij u in dienst.

Ons team

Yomema werkt met een team dat jarenlang ervaring heeft in de recruitmentsector en haar weg kent in het internationale arbeidsveld. Daardoor kunnen we gericht en efficiënt kandidaten vinden die passen bij uw vraag.

mkdf-team-image

Stef van Bladel

Manager Relaties

Stef is hét aanspreekpunt als het gaat om de Yomema-methode. Hij leeft zich in uw situatie in en komt vlot met een voorstel om uw personele uitdagingen te lijf te gaan.

mkdf-team-image

Rachel van Brunschot

Manager Recruitment

Rachel stuurt onze recruiters aan en zorgt ervoor dat dit een geoliede machine blijft. Met uw profiel in de hand zorgt zij dat de juiste kandidaten worden geworven.

mkdf-team-image

Anke Naalden

Office Manager

De spil in onze organisatie. Anke zorgt ervoor dat alles wat moet gebeuren, ook daadwerkelijk gebeurt. Zo bent ook u verzekerd van een efficiënt proces.