ma – vr 08:30 tot 17:00

info@yomema.com

+31 416 235 686

Top
 

Ons werkproces

De Yomema-methode

Zorgeloos zorgprofessionals werven

Als zorginstelling wilt u bezig zijn met datgene waar u voor leeft: het bieden van goede zorg. Personele krapte gooit daarbij roet in het eten. Maar hoe vult u in deze tijd het personeelstekort in? En hoe houdt u tegelijkertijd de zorg op het niveau dat u wenst. Yomema staat naast u bij deze uitdaging.

Persoonlijk 0
Betrokken 0
Maatwerk 0
Transparant 0

Hoe werkt Yomema?

Zorgeloos nieuwe medewerkers werven voor uw zorgorganisatie. Daar staat Yomema voor. Daarom gaan we ook voor een langdurige samenwerking met u als zorginstelling. Wij zorgen voor de werving van zorgprofessionals compleet passend bij de profielschets die u opstelt. Vervolgens gaan we samen een traject in:

• U selecteert uit de door ons aangedragen kandidaten.
• Wij zetten taalscholing op.
• We onderzoeken gezamenlijk de subsidiemogelijkheden.
• We vragen de BIG-registratie aan.
• De professional komt goed beslagen ten ijs bij u in dienst.

Ons team

Het team van Yomema bestaat uit door de wol geverfde professionals die weten wat het is om zorgprofessionals te werven in een internationaal veld, die opleiden als tweede natuur hebben en een selectieproces volgens de juiste voorwaarden opzetten. Kortom, een team dat voor u aan de slag wil gaan.

mkdf-team-image

Stef van Bladel

Manager Relaties

Stef is hét aanspreekpunt als het gaat om de Yomema-methode. Hij leeft zich in uw situatie in en komt vlot met een voorstel om uw personele uitdagingen te lijf te gaan.

mkdf-team-image

Frank van Delft

Manager Recruitment

Frank stuurt onze recruiters aan en zorgt ervoor dat dit een geoliede machine blijft. Met uw profiel in de hand zorgt hij dat de juiste kandidaten worden geworven.

mkdf-team-image

Anke Naalden

Office Manager

De spil in onze organisatie. Anke zorgt ervoor dat alles wat moet gebeuren, ook daadwerkelijk gebeurt. Zo bent ook u verzekerd van een efficiënt proces.

mkdf-team-image

Michel van den Hoven

Sales Director

Michel weet wat er nodig is om de druk op uw zorginstelling te verlichten. Nieuw personeel is schaars, maar met Michel aan uw zijde is de schaarsheid binnenkort verleden tijd.

mkdf-team-image

Bas Speekenbrink

Director of Education

Met vele jaren ervaring in de onderwijswereld heeft Yomema een echte leider van haar opleidingstak aan zich weten te binden. Bas zorgt ervoor dat professionals van Yomema de juiste opleiding krijgen

mkdf-team-image

Marieke Moorman

Support Onboarding & Recruitment

Marieke staat haar mannetje in onze organisatie met verve. Ze ondersteunt daar waar nodig om onze kandidaten en uw collega's van de toekomst zich helemaal thuis te laten voelen.