Top
 

Over ons

Uw agent voor internationale studenten

Yomema koppelt studenten aan een zorgorganisatie. De zorgorganisatie fungeert als stageadres en is verantwoordelijk voor het leerproces van de student. Uitgangspunt is dat de studenten ook daadwerkelijk bij een organisatie passen. Hiervoor selecteert Yomema, aan de hand van een uitgebreide selectieprocedure in samenwerking met Avans+, de beste studenten. Zo is de zorgorganisatie onderdeel van het studietraject van de internationale studenten. Na afronding van het studietraject ontvangen de studenten een Nederlands diploma Bachelor of Nursing.

Hoe werkt Yomema?

Een substantiële bijdrage leveren aan de kwaliteit en continuïteit van de zorg in Indonesië (en overige non-EU landen) , daar staat Yomema voor. Daarom gaan we ook voor een constructieve samenwerking waarbij we onze krachten bundelen met Avans+ om de internationale student zo goed mogelijk voor te bereiden op het Nederlandse studietraject.

Samengevat ziet het traject er als volgt uit:
• De student meldt zich aan.
• Als het profiel overeenkomt wordt de student uitgenodigd voor de selectieprocedure.
• De student wordt geïnterviewd via een videogesprek als onderdeel van de selectieprocedure.
• YOMEMA zoekt naar een geschikte stageplek.
• Als alles goed verloopt, start de student een opleiding van 26 weken (ongeveer 6 maanden) gericht op: de Nederlandse taal (tot B1-niveau), interculturele en verpleegkundige competenties.
• Je vliegt naar Nederland om je fulltime opleiding (Bachelor of Nursing) met bijbehorende stage van in totaal 4 jaar te beginnen.

Ons team

Het team van Yomema bestaat uit door de wol geverfde professionals die weten hoe ze binnen een internationale context moeten opereren en die opleiden in het bloed hebben zitten. Verder is ons team sterk in innovatie en kan daardoor meedenken over het huidige en toekomstige zorgtekort binnen Nederland en Europa. We stellen ons graag aan u voor.

mkdf-team-image

Stef van Bladel

CEO

Stef is de bekende pionier als het gaat om het Yomema-concept. Hij leeft zich in uw situatie in en komt met een vlot voorstel op basis van zijn sterke innovatiekracht.

mkdf-team-image

Frank van Delft

General Director

Frank is de man van de structuur en het overzicht. Hij stuurt met zijn ervaring de organisatie aan en zorgt ervoor dat Yomema een excellente organisatie is en blijft, met grip op het totale proces.

mkdf-team-image

Mirella Oblag

Back office

De spil in onze organisatie. Mirella zorgt ervoor dat alles wat moet gebeuren, ook daadwerkelijk gebeurt. Zo bent ook u verzekerd van een efficiënt proces.

mkdf-team-image

Michel van den Hoven

Sales Director

Michel is het aanspreekpunt voor alle zorginstellingen die interesse hebben in het concept van Yomema. Met zijn ervaring brengt hij iets extra’s voor elke student en stagegever.

mkdf-team-image

Bas Speekenbrink

Director of Education

Met vele jaren ervaring in de onderwijswereld heeft Yomema een echte leider van haar opleidingstak aan zich weten te binden. Bas zorgt ervoor dat het gehele studieproces van A t/m Z gestroomlijnd loopt.

mkdf-team-image

Marieke Moorman

Support onboarding & recruitment

Marieke is de bekende spin in het web. Ze ondersteunt daar waar nodig in de contacten met de zorginstellingen. Daarnaast heeft ze veel kennis van het onboardingsproces en het Yomema-mentoraat.