Top
 

Ons werkproces professionals

De Yomema-methode

Zorgeloos zorgprofessionals werven

Als zorginstelling wilt u bezig zijn met datgene waar u voor leeft: het bieden van goede zorg. Personele krapte gooit daarbij roet in het eten. Maar hoe vult u in deze tijd het personeelstekort in? En hoe houdt u tegelijkertijd de zorg op het niveau dat u wenst. Yomema staat naast u bij deze uitdaging.

Hoe werkt Yomema?

Zorgeloos nieuwe medewerkers werven voor uw zorgorganisatie. Daar staat Yomema voor. Daarom gaan we ook voor een langdurige samenwerking met u als zorginstelling. Wij zorgen voor de werving van zorgprofessionals compleet passend bij de profielschets die u opstelt. Vervolgens gaan we samen een traject in:

U selecteert uit de door ons aangedragen kandidaten.

Wij zetten taalscholing op.

We onderzoeken gezamenlijk de subsidiemogelijkheden.

We vragen de BIG-registratie aan.

De professional komt goed beslagen ten ijs bij u in dienst.

Ons team

Het team van Yomema bestaat uit door de wol geverfde professionals die weten wat het is om zorgprofessionals te werven in een internationaal veld, die opleiden als tweede natuur hebben en een selectieproces volgens de juiste voorwaarden opzetten. Kortom, een team dat voor u aan de slag wil gaan.

mkdf-team-image

Stef van Bladel

CEO

Stef is de bekende pionier als het gaat om het Yomema-concept. Hij leeft zich in uw situatie in en komt met een vlot voorstel op basis van zijn sterke innovatiekracht.

mkdf-team-image

Frank van Delft

General Director

Frank is de man van de structuur en het overzicht. Hij stuurt met zijn ervaring de organisatie aan en zorgt ervoor dat Yomema een excellente organisatie is en blijft, met grip het totale proces.

mkdf-team-image

Mirella Oblag

Office Manager

De spil in onze organisatie. Mirella zorgt ervoor dat alles wat moet gebeuren, ook daadwerkelijk gebeurt. Zo bent ook u verzekerd van een efficiënt proces.

mkdf-team-image

Michel van den Hoven

Sales Director

Michel is het aanspreekpunt voor alle zorginstellingen voor het Yomema-concept. Met zijn ervaring brengt hij iets extra’s voor elke student en stagegever.

mkdf-team-image

Bas Speekenbrink

Director of Education

Met vele jaren ervaring in de onderwijswereld heeft Yomema een echte leider van haar opleidingstak aan zich weten te binden. Bas zorgt ervoor dat het gehele studieproces van A t/m Z gestroomlijnd loopt.

mkdf-team-image

Marieke Moorman

Projectleider

Marieke is de bekende spin in het web. Ze ondersteunt daar waar nodig in de contacten met onze zorginstellingen. Daarnaast heeft ze veel kennis van het onboardingsproces en het Yomema mentoraat.