Top

Matchmaker
for students
Yomema heeft aandacht voor goede zorg door het professioneel opleiden en begeleiden van internationale studenten van buiten de EU, tot het worden van volwaardige Nederlandse zorgprofessionals na hun afstuderen van de Bachelor Verpleegkunde. Dit doen we in samenwerking met Avans+
Slide

CARE FOR CARE

Onze missie is om een substantiële bijdrage te leveren aan de kwaliteit en continuïteit van de zorg in Nederland.

SELECTIE

Aan de hand van een uitgebreid netwerk selecteert Yomema geschikte studenten voor het studietraject in Nederland.

MATCHEN

Yomema stelt alleen stagiair(e)s voor die voldoende passen binnen uw organisatie. Kwaliteit wordt gegarandeerd op basis van het talentprofiel!

OPLEIDEN

Uw stagiair(e)s krijgen alvorens zij naar Nederland komen een Nederlandse taal- en cultuurcursus. Vervolgens lopen zij stage binnen uw organisatie, wat een belangrijk onderdeel uitmaakt van de fulltime Bachelor Verpleegkunde die zij volgen.

INTEGREREN

Yomema begeleidt de studenten vanuit het Yomema mentoraat om integratie binnen de samenleving te optimaliseren. Daarnaast kan Yomema ondersteunen bij het vinden van passende woonruimte.

Start je zorgopleiding bij Yomema

Yomema leidt internationale studenten op tot het B1 niveau in de Nederlandse taal en faciliteert een 4 jarig Bachelor of Nursing studietraject met een extra accent op taal en cultuur in samenwerking met de betrouwbare onderwijspartner Avans+. Op deze manier worden de studenten stap voor stap voorbereid op een internationale zorgcarrière.
Na het 4 jarige fulltime studietraject met goed gevolg te hebben afgerond ontvangt de student een Nederlands Bachelor diploma in de Verpleegkunde waarmee hij/zij zich kan inschrijven in het BIG register. Met een dergelijke inschrijving in het BIG register liggen de banen voor het oprapen.

Meld je nu aan!

YOMEMA NIEUWS

Yomema onderhoudt continu haar internationale netwerk en breidt dit verder uit. Zo houden we aansluiting wat er leeft onder onze studenten van de toekomst. Bovendien zoeken we contact officiële instanties in de landen waarin we actief zijn om de aankomend studenten optimaal te kunnen begeleiden. Hoe we dat doen? Dat leest u in onze nieuwsberichten.